Diensten van Does Creations

U kunt bij ons onder andere terecht voor webdesign, huisstijl ontwikkeling en webhosting.


Onze diensten

Huisstijl Ontwikkeling

Ons huisstijlontwikkelinsproces gaat als volgt:

Briefing

In dit gesprek geeft u ons een opdrachtomschrijving en brengen wij uw wensen in kaart. Zo bespreken we onder andere de doelstellingen, doelgroep en eisen aan het eindproduct.

Debriefing

Nadat we een gesprek met u hebben gehad zullen we uw wensen op een rijtje zetten in een debriefing. Zo weten we zeker dat we alles goed begrepen hebben en dat we op een lijn zitten.

Concept ontwerp

Aan de hand van uw briefing gaan wij aan de slag. Schetsen helpen ons bij het bedenken van mogelijke ontwerprichtingen. Uiteindelijk zullen wij enkele van deze schetsen verder uitwerken. Vervolgens zullen we deze aan u presenteren om te kijken welk ontwerp het best aansluit bij uw wensen.

Definitief ontwerp

Afhankelijk van wat we afgesproken hebben, zullen we het ontwerp afmaken of een aantal aanpassingen maken. Het is ons doel om een visuele identiteit te maken die werkt voor uw bedrijf, nu en in de toekomst. Er is altijd flexibiliteit in ons proces.

Opleveren ontwerpen

Wij zullen de ontwerpen aanleveren via e-mail, op CD/DVD of via een link zodat u de ontwerpen kan downloaden. Het logo wordt zo aangeleverd dat dit naar elk formaat vergroot of verkleind kan worden, zonder verlies van kwaliteit. Drukwerk kunnen wij natuurlijk ook voor u laten drukken.

Klantenservice

Onze service eindigt niet nadat u betaalt heeft voor het uiteindelijke ontwerp. Wanneer u nog bepaalde ontwerp gerelateerde vragen heeft kunt u deze altijd stellen, ook geven wij graag onze mening over de manier waarop het ontwerp gebruikt wordt.

Als u nog vragen heeft over de manier waarop wij werken mag u deze natuurlijk altijd stellen.

Ons stappenplan

Stap 1: Briefing
Stap 2: Debriefing
Stap 3: Concept ontwerp
Stap 4: Definitief ontwerp
Stap 5: Oplevering
Stap 6: Evaluatie & continuiteit